Siirry sisältöön

Graniittiklubin ruokafilosia

Graniittiklubi on enemmän kuin ravintola – se on kohtaamispaikka, jossa ruoka tuo ihmiset yhteen. Keittiömestari Mari Rauhalan johdolla keittiö rakentaa elämyksiä, jotka perustuvat kotimaisiin raaka-aineisiin, jakamisen kulttuuriin ja kauden makuihin.


Jakamisen ilo, yhdessä maistellen
Graniittiklubin sydän sykkii jaettaville annoksille. Sapas-menu kutsuu herkuttelemaan rennolla otteella: jokainen saa valita omat suosikkinsa ja jakaa ne seurueen kesken. Tämä ruokailutapa tuo pöytään paitsi makuja, myös keskustelua, tunnelmaa ja yhteenkuuluvuutta. Juuri sitä, mitä hyvä ruoka parhaimmillaan on.

Kotimaisuus kunniaan
Keittiössä kotimaiset raaka-aineet ovat aina pääosassa. Suomalaiset juustot, poro ja järvikala muodostavat menun ytimen, ja jokainen annos kertoo tarinaa puhdaslinjaisesta alkuperästä, paikallisista tuottajista ja suomalaisesta luonnosta. Graniittiklubin keittiö on kunnianosoitus kotimaiselle osaamiselle ja sesonkien rytmille.

Kauden maut & kasvikunnan voima
Klubilla sesongin kasviksista syntyy täysipainoisia ja kekseliäitä annoksia. Kasvisklassikoiden rinnalla tarjotaan vegaanisia vaihtoehtoja, jotka eivät ole pelkkiä korvikkeita, vaan huolella suunniteltuja makukokonaisuuksia. Jokainen annos kertoo tarinaa luonnon vaihtuvista sävyistä ja kasvikunnan monipuolisuudesta.

Rennosti laadukasta
Olipa kyseessä sapas, pinsa tai jälkiruoka, keittiössä ei tingitä mausta eikä laadusta – mutta turha jäykkyys on jätetty pois. Graniittiklubi yhdistää rentouden, herkullisuuden ja esteettisyyden tavalla, joka sopii niin mutkattomaan illanviettoon kuin tarkoin harkittuun makuelämykseen.

Klubi, joka maistuu kaikille
Graniittiklubilla kaikki ovat tervetulleita nauttimaan – olitpa kasvissyöjä, sekasyöjä tai makean ystävä, löydät aina jotain omaan makuusi. Herkkuja tarjoillaan klubin lounge-tilassa ja menun voi koota joustavasti tilanteen mukaan, joko jaettavaksi tai omaksi iloksi.

Keittiömestari Mari Rauhalan filosofia
Mari Rauhalan ruokafilosofia kiteytyy kolmeen sanaan: aito, vastuullinen ja kaunis.
Hyvän ruoan ei tarvitse olla monimutkaista – sen täytyy olla aidosti hyvää, vastuullisesti tuotettua ja visuaalisesti houkuttelevaa. Graniittiklubilla jokainen annos rakentaa hetken, joka maistuu, tuntuu ja jää mieleen.

Graniittiklubi